Rice drink vanilla
  • Rice drink vanilla

Rice drink vanilla Lima

1000ml
€ 2,45
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Rijstdrank met biologisch vanille-extract, zonder toegevoegde suikers. Deze drank bevat natuurlijke suikers afkomstig van de fermentatie van rijst.
De plantaardige dranken van Lima zijn 100% biologisch en 100% plantaardig. Ze bevatten 0% lactose en 0% cholesterol. Ze zijn ideaal voor iedereen die geen lactose verdraagt of allergisch is voor melkeiwitten. Ze zijn ook arm aan (verzadigde) vetten en bevatten geen toegevoegde suikers. Ze vormen een natuurlijk alternatief voor iedereen die een gezonder leven nastreeft. Zowel voor kinderen als voor volwassenen heeft Lima een assortiment plantaardige dranken klaarstaan die helpen bij het samenstellen van een volledige en gevarieerde voeding. Ze zijn niet geschikt als enige voedingsbron voor zuigelingen: voor hen is moedermelk het beste alternatief. Zodra kinderen een wat gevarieerder menu voorgeschoteld krijgen (fruit, groenten, granen...) is een plantaardig drankje op zijn tijd beslist geen slechte keuze.
Ingredienten:
Water, Rijst * (11.3%), Zonnebloemolie*, Natuurlijk aroma van Vanille* (0.3%), Zeezout
*van biologische teelt
Gebruik-tips:
Smaakt heerlijk als frisdrank, maar ook warm of in combinatie met ontbijtgranen. Kan perfect worden gebruikt bij de bereiding van vanillecrème, flan en nog heel wat andere lekker desserts.
Lima
870426

Datasheet

Merk
Lima
Inhoud
1000ml