Scheercreme
  • Scheercreme

Scheercreme Weleda

75ml
€ 7,49
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Weleda scheercrème is een zachte, smeuïge scheerzeep op basis van plantaardige oliën en kruidenextracten, die verzacht en een ruwe huid voorkomt. Geschikt voor mannen met een gezonde en gevoelige huid. Geiten- en amandelmelk maken stugge haren glad en zacht. Ook zorgen ze voor afkoeling van de huid en brengen haar tot rust. Zeep uit olijfolie en kokosvet geeft een romig schuim, reinigt mild en ondersteunt de natuurlijk lipidemantel van de huid. Extract van het driekleurig viooltje voorkomt een ruwe huid. Gebruik: De crème is zeer geconcentreerd. U heeft daarom per keer maar weinig nodig om met een natte scheerkwast of met de hand over wangen en kin te verdelen. Weleda Scheercrème is vrij van synthetische toevoegingen, dus ook van synthetische schuimmiddelen. Hij schuimt daardoor niet ov
Ingredienten:
Zeep uit olijfolie, geeft een romig schuim, werkt mild reinigend en verzorgend en wordt verkregen door olijfolie te behandelen met het natuurlijke loog natriumhydroxide.
Zeep uit kokosvet, geeft een romig schuim, werkt mild reinigend, ondersteunt de natuurlijke lipidemantel van de huid en wordt verkregen door kokosvet te behandelen met het natuurlijke loog natriumhydroxide
Zeep uit plantaardige stearine, geeft een fijn schuim, werkt mild reinigend en wordt verkregen door stearine te behandelen met het natuurlijke loog natriumhydroxide.
Water-alcoholextract van het driekleurig viooltje, voorkomt ruwe of droge huid na het scheren.
Amandel-extract, maakt stugge haren zacht en glad, zodat het scheermes in één beweging over de huid gaat en de haartjes zo diep mogelijk afsnijdt.
Geitenmelk, maakt de huid glad, zodat tijdens het scheren minder snel huidbeschadigingen optreden.
Glycerine, gemaakt van plantaardige oliën werkt consistentiegevend, maakt de substantie glad en regelt daarnaast de opname en afgifte van water in de huid.
Natriumsilicaat,(waterglas), dat is ontstaan door kwartszand op hoge temperatuur met het natuurlijke zout soda (natriumcarbonaat) te smelten, werkt jeukverminderend.
Magnesiumsulfaat, is een zout dat de consistentie van de crème verbetert.
Water, dient als oplosmiddel bij het maken van extracten.
Alcohol uit suikerbieten en granen werkt als oplosmiddel bij het maken van extracten en werkt conserverend.
Compositie van natuurlijke etherische oliën werkt als geurstof en heeft een conserverende werking.
Ingredients (INCI): Water(Aqua), Potassium Stearate, Glycerin, Potassium Olivate, Potassium Cocoate, Sodium Stearate, Fragrance (Parfum)*, Viola Tricolor Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Fruit Eztract, Caprae Lac (Goat Milk), Sodium Silicate, Magnesium Sulfate, Alcohol, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*. *from natural essential oils
Weleda
600063

Datasheet

Merk
Weleda
Inhoud
75ml