Spiroflor spray
  • Spiroflor spray

Spiroflor spray VSM

200ml
€ 13,69
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Spiroflor spray verzorgt zwaarbelaste spieren en pezen na fysieke inspanning en het verzorgt de spieren bij ochtendstijfheid.
Een nieuw product binnen het vertrouwde Spiroflor merk voor de verzorging van zwaarbelaste spieren. Spiroflor spray verzorgt zwaarbelaste spieren en pezen na fysieke inspanning en het verzorgt de spieren bij ochtendstijfheid. Spiroflor spray maakt de gevoelige spieren soepel.
Toepassing
Gebruik Spiroflor spray voor de verzorging van zwaarbelaste spieren en pezen na fysieke inspanning en voor de verzorging van spieren bij ochtendstijfheid. Spiroflor spray maakt de gevoelige spieren soepel. Spiroflor spray is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.
Ingrediënten
Butane, isopropyl alcohol, pentane, propylene glycol, menthol, Melaleuca leucadendron cajaputi oil, Cinnamomum cassia extract, cinnamal, coumarin, limonene, linalool.
Dosering en gebruiksaanwijzing
Voor gebruik goed schudden. Gebruik de spray uitsluitend in een goed geventileerde ruimte en vermijd inademing van de spuitnevel. Niet in de richting van het gezicht sprayen. De spray gedurende enkele seconden op de gewenste plek(ken) aanbrengen vanaf minimaal 15 cm afstand. Breng de spray in een cirkelende beweging aan. De handeling naar behoefte tot 3 maal per dag herhalen. Direct na het aanbrengen heeft Spiroflor spray een verkoelend effect. Na enkele minuten kan dit geleidelijk overgaan in een warm gevoel dat enige tijd aanhoudt. Het is verstandig de handen na het aanbrengen met water en zeep te wassen om contact met de ogen en slijmvliezen te voorkomen. Spiroflor spray is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik op de intacte huid. Gebruik Spiroflor spray niet op wonden of een geïrriteerde of beschadigde huid. Personen met een overgevoeligheid voor één van de bestanddelen wordt afgeraden Spiroflor spray te gebruiken. Het is verstandig om het product eerst op een klein stukje huid te proberen, alvorens toe te passen op grotere oppervlakken.
VSM
897401

Datasheet

Inhoud
200ml
Merk
VSM