Tandenborstel blauw adult brush soft
  • Tandenborstel blauw adult brush soft

Tandenborstel blauw adult brush soft Humble Brush

1st
€ 3,95
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Deze tandenborstel van Humble Brush is blauw en het handvat is gemaakt van 100% afbreekbaar bamboe welke een natuurlijke anti-slip eigenschap heeft.
Het handvat is gemaakt van 100% afbreekbaar bamboe welke een natuurlijke anti-slip eigenschap heeft. Humble Brush heeft een ergonomische handligging en is met zijn tijdoze en strakke ontwerp een perfect must-have accesoire voor in de badkamer.
Elke Humble Brush heeft zachte haren van nylon-6 zonder BPA (bisphenol A). Dit is op den duur biologisch afbreekbaar (1). Dat gebruiken we omdat er geen plantaardige vervanger is met een levensduur van minimaal drie maanden.
Humble Brush wordt geleverd in een milieubewuste verpakking: de borstel wordt beschermd door een transparant, biologisch afbreekbaar beschermzakje gemaakt van plantaardig materiaal. Het doosje is gemaakt van 100% gerecycled materiaal.
Humble Brush heeft geen nadelen tegenover conventionele handtandenborstels. De ecologische bamboe gaat net zo lang mee als plastic tandenborstels uit massaproductie.
 
950890

Datasheet

Merk
Humble Brush
Inhoud
1st