Umeboshi
  • Umeboshi

Umeboshi Lima

200g
€ 15,20
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
De Ume-abrikoos, waarvan het pekelnat ook de Ume Su azijn levert, wordt gekweekt in Japan en heeft een sterke en lichtelijk zure smaak.
De Ume-abrikoos, waarvan het pekelnat ook de Ume Su azijn levert, wordt gekweekt in Japan en heeft een sterke en lichtelijk zure smaak. Ze ondergaat een melkzuurfermentatie van ongeveer een maand in zeezoutpekel, met Shisoblaadjes die haar een mooie rode kleur geven. In Umiboshi wordt de Ume u aangeboden als volledige vrucht, die in stukjes gesneden kan worden; de Umeboshi-Past is precies hetzelfde product, maar dan in de vorm van een brij die aangelengd kan worden.
Ingredienten: Ume pruimen* (Prunus mume), Shiso* blad (Perilla frutescens), Zeezout *uit biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 gram Energie 257 kJ / 61 kcal Koolhydraten 13.8 gram - waarvan suikers 6.0 gram Voedingsvezels 0.0 gram Eiwitten 1.1 gram Zout 19.10 gram
Gebruik: Umeboshi-Past en umeboshi zijn twee aangenaam gezouten specerijen met een verfrissend aroma die de smaak versterken van sauzen, pickles, vinaigrettes, mayonaises, gekookte groenten (zoals broccoli, bloemkool...), rijst, sushi, sashimi, enz. Als ze fijn gehakt zijn, zijn de shisoblaadjes heerlijk in sushi of vermengd met gebakken groenten.
 
 
Lima
799878

Datasheet

Merk
Lima
Inhoud
200g