Vitamine B12 2000 mcg
  • Vitamine B12 2000 mcg

Vitamine B12 2000 mcg Vitals

100zt
€ 26,95
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Vitamine B12 methyl- en adenosylcobalamine 2000 mcg 100 zuigtabletten.
Vitamine B12 methyl- en adenosylcobalamine 2000 mcg De biologisch actieve vormen, beter opneembaar
hoge doseringen van biologisch actieve vormen
optimale opneembaarheid
goed voor zenuwstelsel en opbouw van zenuwcellen
draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid  
In dit product worden de biologisch actieve vormen van vitamine B12 gebruikt:methylcobalamine en adenosylcobalamine. Dit zijn de vormen zoals vitamine B12 in de voeding voorkomt en door het lichaam gebruikt wordt. Cyanocobalamine is een synthetische, niet lichaamseigen vorm die veel gebruikt wordt in (goedkopere) supplementen. Het voordeel van een supplement met de biologisch actieve vormen is dat de vitamine B12 direct beschikbaar is voor het lichaam en niet omgezet hoeft te worden.
 
Vitamine B12 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau. B12 is tevens goed voor het homocysteïnemetabolisme, de vorming van rode bloedcellen en het celdelingsproces. De vitamine heeft daarnaast een positieve invloed op de werking van het immuunsysteem. Ten slotte draagt het bij aan de geestelijke veerkracht.
Soms wordt vitamine B12 bij bepaalde mensen niet goed opgenomen. Daarnaast krijgen krijgen vegetariërs doorgaans minder vitamine B12 binnen. In dergelijke situaties kan aanvulling met een hoog gedoseerd B12-supplement uitkomst bieden.
Let op: Cobalamine mag niet ingenomen worden bij erfelijke nervus opticus atrofie (ziekte van Leber) en een kobalt- of cobalamineovergevoeligheid.
Samenstelling per zuigtablet: 2000 mcg vitamine B12 waarvan: 1000 mcg methylcobalamine 1000 mcg adenosylcobalamine (dibencozide)
Hulpstoffen: Mannitol, xylitol, magnesiumstearaat, kersenaroma, citroenzuur.
Gegarandeerd vrij van: Soja, lactose, gluten, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en kleurstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Inhoud: 100 zuigtabletten
Gebruik: 1 zuigtablet per dag onder de tong laten smelten of zoals geadviseerd.
Fabrikant: Vitals Voedingssupplementen Pieter Lieftinckweg 29 1505 HX Zaandam
Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
 
Vitals
879350

Datasheet

Merk
Vitals
Inhoud
100zt