Vitamine C 500
  • Vitamine C 500

Vitamine C 500 Orthica

90tb
€ 16,20
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Orthica Vitamine C-500 heeft een positieve werking op de weerstand van het lichaam. Daarnaast draagt het bij aan de vorming van collageen en zorgt het voor gezonde bloedvaten en botten. Orthica Vitamine C-500 is goed te combineren met een Multi.
SamenstellingEen tablet bevat:
vitamine C (ascorbinezuur)
500 mg
Rosa caninaextract(rozenbottel) (4:1)
2,5 mg
Ingredientenascorbinezuur, vulstof (maltodextrine, microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide, magnesiumstearaat), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine), Rosa caninaextract. 
Bevat geengluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.
Inhoud 90 tabletten
GebruikAls onderhoud is de aanbevolen dosering 1 tablet per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering is 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.
Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Orthica
114060

Datasheet

Merk
Orthica
Inhoud
90tb