Vitamine D-25
  • Vitamine D-25

Vitamine D-25 Orthica

120tb
€ 17,65
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Orthica Vitamine D-25 is belangrijk voor het behoud van sterke botten. Daarnaast speel vitamine D een grote rol bij de vorming en behoud van sterke tanden en zorgt mede voor een goede weerstand.
Samenstelling
Eén tablet bevat:  vitamine D3 (cholecalciferol) (1000ie) 25 mcg 
Ingrediëntenvulstof (maltodextrine, microkristallijne cellulose), cholecalciferol, antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide, magnesiumstearaat).
Bevat geengluten, lactose, soja-eiwit, gist, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.Inhoud 120 tabletten
GebruikDe aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. 
Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Orthica
884018

Datasheet

Inhoud
120tb
Merk
Orthica