Vitamine D3 15 mcg
  • Vitamine D3 15 mcg

Vitamine D3 15 mcg Essential Organ

90tb
€ 9,95
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Vitamine D verhoogt de opname van calcium wat belangrijk is voor het behoud van sterke botten en tanden.
Wat doet Vitamine D3 voor mij?
Van belang voor het behoud van sterke tanden en botten*1
Specifiek voor kinderen van belang bij de opbouw en groei van de botten en ter ondersteuning van het celdelingsproces en het immuunsysteem*2
Met groente- en fruitextracten voor een goede opname
Vitamine D verhoogt de opname van calcium wat belangrijk is voor het behoud van sterke botten en tanden. Vitamine D wordt onder invloed van zonlicht in de huid aangemaakt. Voor mensen die weinig daglicht zien, senioren, vegetariërs en ter ondersteuning van de weerstand is vitamine D een goede aanvulling.
Voedingssupplement met vitaminen, mineralen en groente- en fruitextracten.
Speciale formule, goede opname
Essential Organics® gebruikt zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Bovendien zijn er groente- en fruitextracten aan de producten toegevoegd. Daarmee worden de vitaminen en mineralen door uw lichaam goed herkend en opgenomen. En kunnen die zo optimaal hun werk doen.
*1 *2 Vitamine D3
Samenstelling
Essential Organics groente- en fruitcomplex
116 mg
(Acerola, blauwe bes, boerenkool, broccoli, citroenschil, cranberry, groene peper, kool, krootvezel, kudzu, lijnzaad, luzerne, papaja, pompoenzaad, quercetine, rozenbottel, rutine, shiitake, sinaasappelschil, spinazie, spirulina, tomaat, ui, wortel, zwarte bes).
 

Samenstelling per dagdosering  (1 tablet) 
 
%ADH
Vitamine D (als cholecalciferol)*1 *2 
15 mcg 
300
Calcium (als tricalciumfosfaat) 
100 mg 
13
Magnesium (als carbonaat/succinaat)
50 mg 
13
ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. Mineralen bepaald volgens elementair analyse.
Ingrediënten
Vitaminen, mineralen, microkristalijne cellulose (vulstof), voedingscomplexen, schellak (coating), siliciumdioxide (stabilisator), magnesiumstearaat (glansmiddel).
Gebruik
1 tablet per dag tijdens of na een maaltijd met water innemen. De tablet niet kauwen of stukbijten.
Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
 
773451

Datasheet

Merk
Essential Organ
Inhoud
90tb