Vloerreiniger
  • Vloerreiniger

Vloerreiniger Ecodoo

1500ml
€ 10,75
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Ecologische vloerreiniger - Maakt schoon, ontvet en laat uw vloer glanzen.
Ecologische vloerreiniger -  Maakt schoon, ontvet en laat uw vloer glanzen
Geschikt voor moderne vloeren, geverfde, geëmailleerde, keramische en inox oppervlakken, stenen vloeren, … Om planken vloeren, meubels, tapijten, muren, deuren, … te reinigen. Met essentiële olie van terpentijn en lavandin.
Ingredienten:
>30% water, <5% alcohol, amfotere oppervlakte-actieve stoffen,
natriumbicarbonaat, citroenzuur, rozemarijn*extract, niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, tetrasodium glutamaat diacetaat, anionogene oppervlakte-actieve stoffen, natrium hydroxymethylglycinaat, essentiële olie van terpentijn, karamel*, linalool, limoneen.
Gebruik:
Schudden voor ieder gebruik. 1 dop in 5 l water voor het reinigen van planken vloeren, meubels, tapijten, muren, deuren, …1 dop in 10 l warm water voor het reinigen van vloeren en voor het wassen van de auto. Respecteer de aangegeven gebruiksdosis om de invloed op de omgeving te beperken.
Waarschuwing:
Bij inname, onmiddellijk een arts raadplegen en de verpakking of het etiket tonen. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Bij contact met de
ogen, onmiddellijk uitspoelen met veel water en een specialist raadplegen. Bevat : Pineen. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Inhoud: 1500 ml
Fabrikant:
EKIBIO
ZA La Boissonnette,
07340 PEAUGRES
Frankrijk
Ecodoo
897554

Datasheet

Merk
Ecodoo
Inhoud
1500ml