Wasmiddel poeder
  • Wasmiddel poeder

Wasmiddel poeder Ecodoo

3000g
€ 18,75
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
Waspoeder van Ecodoo, geconcentreerde formule.
Waspoeder - Geconcentreerde formule
Zonder fosfaten, zonder optische witmakers. Hand- of machinewas, wit en gekleurd.Geschikt voor alle soorten textiel: delicaat, synthetisch, … E ciënt vanaf 30°C tot 90°C met zacht of kalkrijk water volgens dosering. Met bio essentiële oliën van lavandin en eucalyptus. Geconcentreerde formule: 1,5 kg is equivalent aan 4,5 kg klassiek waspoeder. Niet op dieren getest.
Ingredienten:
15-30% zuurstofhoudende bleekmiddelen, 5-15 % silicaat, niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, enzymen, extract van rozemarijn*, 100 % pure en natuurlijke essentiële oliën van lavandina*, terebenthine, eucalyptus*.
Gebruik:
Aanbevolen dosering voor 4,5 kg wasgoed. Handwas: 15 g voor 10 l water. Aanbeveling: vóór een eerste wasbeurt met uw waspoeder van ECODOO best eerst de wasmachine leeg te laten spoelen met 15 g waspoeder.
Waarschuwing:
Buiten het bereik van kinderen bewaren.Contact vermijden met de huid en de ogen. Irriterend voor de huid. Risico op ernstige oogschade. Bij contact met de ogen, onmiddellijk uitspoelen met veel water en een specialist raadplegen. Bij inname, onmiddellijk een arts raadplegen en de verpakking of het etiquette tonen. In geval van een ongeval of onpasselijkheid, onmiddellijk een arts raadplegen (indien mogelijk hem het etiket tonen).
Inhoud: 3000 gram
Fabrikant:
EKIBIO
ZA La Boissonnette,
07340 PEAUGRES
Frankrijk
Ecodoo
897569

Datasheet

Merk
Ecodoo
Inhoud
3000g