Cacao poeder bio Bountiful

€ 6,49
Inclusief belasting
Aantal
Laatste items in voorraad

Overzicht
Rauwe biologische cacao poeder wordt beschouwd als een van de meest krachtige voedingsmiddelen.
Cacaopoeder is afkomstig van de cacaoboon, de vrucht van de cacaoboom. Om cacaopoeder te maken wordt gebruikgemaakt van de cacaomassa van de cacaoboon. Onder hoge druk wordt de massa uitgeperst, zodat er cacaopoeder en -boter ontstaan. 
100% puur, onbewerkt en vrij van toevoegingen, rawfood 
Cacao poeder kun je op veel verschillende manieren gebruiken. Je kunt het verwerken in je shake, yoghurt, toevoegen aan broodbeleg of over fruit en muesli strooien. Ook lekker om te gebruiken in bijzondere desserts of om mee te bakken (dan is het geen rawfood meer)
Ingredienten
Biologische cacao poeder.
Land van herkomst: Dominicaanse Republiek
Allergeneninformatie: 
Kan sporen van gluten, noten,soja, pinda's, sesam, melk en melksuiker.
Voedingswaarde per 100 gram



Energie:

921 kJ / 220 kcal


Eiwitten:
18,0 gr


Koolhydraten:
28,5 gr


Vetten:
13,0 gr


Voedings vezels:
30,0 gr


Fabrikant
Bountiful B.V.
Industrieweg 10e
6562 AR Groesbeek
 
 
Bountiful
835095