411 Vitamine E 200IE natuurlijk AOV

€ 22,84
Inclusief belasting
Aantal

Overzicht
411 Vitamine E bevat geen allergenen. Vanwege de aanwezigheid van gelatine is dit product niet geschikt voor vegetariërs en veganisten.
411 Vitamine E
Vitamine E is een van de vier vet oplosbare vitaminen (A, D, E en K) en staat bekend als een natuurlijke antioxidant. In onze voeding komt vitamine E het meest voor in noten en zaden en de (koudgeperste) olie daarvan. Vitamine E helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve schade door luchtvervuiling en zonlicht. Vitamine E draagt zo bij aan het behoud van gezonde cellen en weefsels.
411 Vitamine E van AOV bevat per dagdosering (2 capsules) 400 ie (internationale eenheden) vitamine E in de natuurlijke vorm (D-alfa-tocoferol).
Samenstelling per dagdosering van 2 capsules:Vitamine E (d-alfa-tocoferol)


   268 mg / 400 IE   (2233% ADH*)*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
 


Ingrediënten
Vitamine E (d-alfa-tocoferol), gelatine (capsule), zonnebloemolie, geleermiddel (glycerine: capsule).
411 Vitamine E bevat geen allergenen. Vanwege de aanwezigheid van gelatine is dit product niet geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Gebruik
1 tot 2 maal daags 1 capsule bij een maaltijd.
Fabrikant:
AOV
Postbus 1237
1300 BE  Almere 
Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
12-2015
 
AOV
706697