Recept: Chocolademuffins met framboos

Ingrediënten

Voor 12 muffins

-4 eieren

-40 gram kokosmeel

-20 gram cacao

-60 gram kokosolie

-70 gram kokosbloesemsuiker

-halve theelepel baksoda

-hand vol diepvries frambozen (bevroren)

Bereiding in stappen

1. Warm de oven voor op 175 graden

2. Zet een bakblik klaar met daarin de muffinvormpjes

3. Meng alle droge ingrediënten in een kom. Doe ook de frambozen erbij. Voorzichtig roeren zodat ze niet beschadigen

4. Smelt de kokosolie en klop de eieren luchtig. Roer deze door elkaar heen

5. Spatel vervolgens voorzichtig beide mengsels door elkaar

6. Vul de kleine bakvormpjes tot 2 cm onder de rand, want ze zullen nog rijzen

7. Plaats de chocolademuffins een kwartier in de oven. Controleer met een satéprikker of ze gaar zijn

8. Laat ze afkoelen op een rooster

Heel simpel, eet smakelijk!

Dit recept is geschreven door Annemieke. Zij zijn eigenaar van de blog Eethetbeter. Wil je vaker gezond, gemakkelijk en zelfgemaakt eten met het hele gezin? Neem dan eens een kijkje op www.eethetbeter.nl voor meer inspiratie!